AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2019 17:40
Premier League-klubber på vagt: Barcelona klar til at sælge to stjerner denne sæson

Den spanske storklub FC Barcelona er desperate efter at rejse 110 millioner pund i denne sæson, penge de gerne vil tjene igennem salg af Ivan Rakitic og Samuel Umtiti.


Storklubben ser sig nødsaget til at sælge de to spillere, hvis de skal holde sig til deres budget for 2019-2020-sæsonen.

Det har fået klubber, der er interesserede i de to spillere, i Premier League til at spærre øjnene op. Barcelona var allerede klar til at sælge de to spillere denne sommer, hvis de havde fået de rigtige bud, skriver Daily Mail.

FC Barcelona annoncerede et budget for 2019-2020, hvor deres indkomst skulle lande på 1.3 milliarder pund og for at møde den forventede indkomst, er de altså nødsagede til at sælge kroaten Ivan Rakitic og franskmanden Samuel Umtiti.

31-årige Rakitic har været en af hjørnestenene for Barcelona de seneste par sæsoner, hvor han har været en fast bestanddel af holdet uden at få den store opmærksomhed. I denne sæson har han ikke startet inde, hvilket har fået spekulationerne i gang om, at han er ved at blive frosset ud i det spanske.

De engelske klubber kan muligvis gøre en god handel, og Manchester United har tidligere været sat i forbindelse med de to Barcelona-spillere.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED