Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

To Premier League-klubber er ude af Carabao Cuppen

Af Jeppe Augustsen
30.08.2023 Kl. 20:57
To Premier League-klubber sendt ud af Carabao Cuppen.

Flere Premier League-mandskaber var her i aften i aktion i anden runde af den engelske Carabao Cup.

Chelsea fik besøg af Wimbledon, og trods et overraskende føringsmål af gæsterne i det 19. minut fik The Blues vendt resultatet. 

 

Noni Madueke udlignede i første halvleg, og i anden halvleg gjorde Enzo Fernandez det til 2-1, som også blev kampens resultat.

Everton, som ikke har fået den bedste start på sæsonen med tre nederlag i tre kampe, skulle møde League Two-mandskabet fra Doncaster.

Doncaster har heller ikke fået den bedste start på sæsonen og ligger sidst i League Two efter fem kamp, og det lignede, at de skulle skabe en overraskelse.

I det 44. minut kom de i front og var foran frem til det 73. minut, hvor nyindkøbet Beto udignede for Everton, og i slutminutterne gjorde Arnaut Danjuma det til 2-1 og sendte Everton videre.

Der var også Premier League-duel på City Ground, hvor Nottingham Forest og Burnley tørnede sammen, og her trak gæsterne sig sejrsrigt ud af opgøret med en 1-0-sejr.

Sheffield United mødte Lincoln på eget græs, og her måtte kampen ud i en straffesparkskonkurrence for at finde en vinder, og den vandt Lincoln. Dermed er de klar til tredje runde i Carabao Cuppen, hvor der snart trækkes lod.


TOPHISTORIER LIGE NU

Annonce