Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2021 13:40
Premier League-klub vil have ham: Eriksen vil tilbage til Premier League

Christian Eriksen håber at komme tilbage til Premier League, og der er interesse fra Tottenham i danskeren.


Christian Eriksen har længe lignet en spiller, der var på vej væk fra Inter, men indtil videre er den danske landsholdsspiller fortsat at finde i den italienske storklub.

Men danskeren agent arbejder nu på at finde en løsning på problemet. Det skriver transferguruen Fabrizio Romano.

Og ifølge Romano håber Eriksen at kunne komme tilbage til Premier League, som han forlod for et år siden efter mange gode år i Tottenham.

Netop Tottenham er tilsyneladende også en mulighed for midtbanespilleren, for Romano beretter, at José Mourinho gerne vil have Eriksen tilbage på en lejeaftale.

Problemet for en sådan aftale er dog, at Eriksen tjener en fyrstelig løn i Inter, som Tottenham næppe er villig til at overtage.

På nuværende tidspunkt er der heller ikke nogen fremskredne forhandlinger mellem parterne, men muligheden for en tilbagevenden til The Lilywhites er åben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED