Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:06:2022 08:31
Premier League-klub udvider sit stadion markant: Plads til over 50.000

Der er store ambitioner hos Premier League-klubben.


Aston Villa har afsløret planerne om at renovere sit stadion, Villa Park, og i den forbindelse har klubben fra Birmingham meddelt, at tilskuerkapaciteten vil stige til over 50.000 - en opgradering på næsten 20 procent.
 
Villa håber, at man allerede kan arbejde på forbedringerne og udvidelsen af stadionet allerede næste år.
 
Ombygningen sker som et led i at sikre sig, at Villa Park bliver udpeget som et af de stadions, der skal huse kampe ved den mulige EM-slutrunde i England i 2028.
 
Her er den minimale sædekapacitet på 30.000, og Villa Parks nuværende 42.000 sæder overfylder med længder det krav. Chancerne for at blive valgt forbedres dog, når faciliteterne forbedres.
 
- Vi ønsker at bringe Aston Villa og Birmingham på verdenskortet, og vi håber, at renoveringen vil støtte vores ambitioner om at huse fremtidige UEFA-kampe, særligt hvis England har held med sin ansøgning om EM 2028, lyder det fra klubbens administrerende direktør, Christian Purslow.
 
Villa Park har været hjemsted for Aston Villa siden 1897. Tilskuerrekorden lyder på 76.588 og blev sat i 1946.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE