Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Premier League-klub revser stjerne efter stort skifte

Af Emil Plovgaard
01.09.2023 Kl. 15:51
Han sendes ikke af sted med de bedste gloser.

Matheus Nunes blev tidligere i dag præsenteret hos Manchester City.

Og det lader til, at hans nu forhenværende arbejdsgiver, Wolves, har det noget stramt med, at han nu er skiftet klub.

Nunes bliver nemlig ikke omtalt i de bedste vendinger i "afskedshilsenen" på klubbens hjemmeside. Her er man uforstående over Nunes' standpunkt, og derudover prikker man også noget til Nunes i form af at hævde, at han i den forgangne sæson ikke nåede det forventede niveau.

 

– Jeg er skuffet over, hvordan det hele endte. Det var ikke nødvendigt at tage det standpunkt, Matheus tog, men det endte med en god løsning for alle.

– Matheus er en talentfuld spiller, men vi må indrømme, at han i sidste sæson ikke nåede det niveau, vi havde forventet af ham. 

– Men det var en svær sæson for klubben, så der var måske ikke de bedste vilkår til det, siger Wolves' administrerende direktør, Matt Hobbs.

Nunes blev angiveligt solgt for 455 millioner kroner, så derfor scorer Wolves 120 millioner kroner på portugiseren, der skiftede til klubben sidste sommer.

I løbet af den seneste tid strejkede Nunes for at tvinge sit skifte til City igennem. Således dukkede han ikke op til træningssessionerne, ligesom han heller ikke blev udtaget til klubbens kamp i Carabao Cuppen i midtugen.

MINUT FOR MINUT: FØLG MED I TRANSFER LIVE HER


TOPHISTORIER LIGE NU

Annonce