Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2021 21:43
Premier League-klub forhører sig i Danmark: Vil snuppe Hjulmand

Kasper Hjulmand er blevet en populær herre som følge af sine solide præstationer som dansk landstræner.


Flere medier har på det seneste forbundet Kasper Hjulmand med et skifte til Premier League-klubben Everton, og nu uddyber B.T. de saftige rygter.
 
Således erfarer avisen, at Everton-staben har forhørt sig i Danmark, hvor den har forhørt sig om Kasper Hjulmand til danske fodboldkendere, for at blive klogere på forskellige parametre omkring danskeren.
 
Eksempelvis skulle det dreje sig om hans ledelsesstil, personlighed og mediehåndtering.
 
Hjulmand anses som en af favoritterne til at tage over, skulle Benitez blive fyret, skriver både Teamtalk og viser en opgørelse fra Betfair. Hos bookmakerne giver danskeren bare fire gange pengene igen, hvis han overtager tøjlerne på Goodison Park som den næste.
 
Hjulmands solide præstationer med det danske landshold under EM-slutrunden har i den vakt opsigt og skabt interesse for hans person.
 
Rygterne er på sit højeste i Everton i disse dage, hvor en mulig fyring af Rafa Benitez lurer
 
The Toffees har ikke vundet i de seneste otte kampe i Premier League og ligger som konsekvens heraf på en skuffende 14. plads i ligaen.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE