Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:10:2021 23:59
Premier League-keeper om Salah-episode: "Oh my God"

Mohamed Salah bliver rost til skyerne af alle i øjeblikket, og nu bliver han hyldet af Premier League-målmanden, Ben Foster.


Liverpool er i storform i øjeblikket, og i de seneste to Premier League-kampe er det gået ud over Watford og Manchester United.

Især Mohamed Salah var været storspillende, og det var han også i kampen mod Watford, hvor han scorede et flot solomål.

Han bliver nu rost af Watford-målmand, Ben Foster, og han ved, hvorfor egypteren bliver anset for at være den bedste fodboldspiller i verden lige nu.

- Jeg vil gerne fortælle lidt om, hvad Salah sagde til mig efter kampen, der fik mig til at tænke: "Oh my God. Du er så professionel, så hårdtarbejdende. Du vil være den bedste udgave af dig selv", siger Ben Foster i sin vlog 'The Cycling GK'.

- De havde lige vundet 5-0, og Salah havde scoret et mål. Han kom hen til mig efter kampen og tog sin hånd over munden, fordi kameraerne ikke skulle fange det, men han spurgte: "Ben, hvis vi havde fået et straffespark, hvilken side havde du hoppet til?".

- Da han sagde det, tænkte jeg: "Uh. Du er en klog, klog dreng", fordi vi laver også research. Det gør alle målmænd og har fundet ud af, hvor de har skudt de seneste 5-10 straffespark. Salahs seneste fem har været i målmandens højre side. Jeg kiggede på ham og sagde, at jeg ville gå i højre side, fordi han havde sparket der, og så smilede han til mig og sagde: "Ja, tak. Jeg var nødt til at vide det".

- Selv om de vandt 5-0, han scorede et mål og blev kampens spiller efter et fantastisk mål, så skulle han vide de små detaljer til næste kamp, hvis han får et straffespark. Det er - efter min mening - grunden til, at han er i toppen. Han er toppen, lyder det fra Ben Foster.

Mohamed Salah er i øjeblikket topscorer i Premier League med 10 mål.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE