Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2022 21:41
Premier League går på vinterpause - men langt fra alle får ferie

Vinterpausen i Premier League står nu for døren.


De næste to uger er der ingen Premier League-fodbold på programmet. Det skyldes, det ligaen holder vinterpause.

Vinterpausen er fortsat et nyt fænomen i Premier League, der først inden for de seneste år har givet spillerne et pusterum midt i sæsonen, som de andre store ligaer har gjort i mange år.

Det er dog ikke alle spillere, der får mulighed for at holde lidt ferie den kommende tid.

Således spilles der kampe i VM-kvalifikationen i både Sydamerika, Nord- og Centralamerika, Asien og Oceanien. Det betyder, at blandt andre Chelseas Christian Pulisic skal spille for USA.

Derudover er der også fortsat fuld gang i Africa Cup of Nations, hvor en række Premier League-stjerner som Edouard Mendy og Mohamed Salah deltager.

Den næste programsatte Premier League-kamp er den 5. februar, hvor den udsatte kamp mellem Burnley og Watford spilles. Derefter tages der hul på runde 24 den 8. februar.

Inden da er der dog flere hold, der skal i aktion i FA Cuppens fjerde runde, mens Chelsea også deltager ved VM for klubhold.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE