AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2019 21:31
Premier League forklarer: Derfor fik City ikke straffe efter Fred havde hånd på bolden

Premier League har nu givet en uddybning på, hvorfor Manchester City ikke blev snydt for et straffe i overtiden af første halvleg.


Manchester Derbyet kunne sikkert have taget en drastisk drejning, var Manchester City blevet tilkendt et straffespark, da en glidende Fred blokerede for et indlæg i eget felt.

Men straffesparket blev ikke dømt, og det skulle det heller aldrig være blevet, skriver Premier League i en udmelding.

Det skyldes ganske enkelt, at Fred vælter/glider og har armen i en naturlig position i forhold til at støtte sin krop. Derfor dømte Anthony Taylor ikke straffespark i situationen, og derfor gjorde VAR-dommerne det heller ikke efter en gennemgang.

Den officielle udmelding fra Premier League lyder således:

- Fodboldreglerne dikterer, at det normalt ikke er en forseele, hvis en bold rammer en spillers hånd/arm, når en spiller falder og hånden/armen er mellem hans krop og jorden for at støtte kroppen, medmindre armen er forlænget over hovedet eller ud fra kroppen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED