AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:09:2018 10:10
Premier League-emnet Insigne har stor frikøbsklausul

Aurelio De Laurentiis har lavet en mundtlig aftale Mino Raiola omkring Lorenzo Insignes frikøbsklausul.


Lorenzo Insigne har i flere sæsoner været en profil for Napoli, og det har resulteret i interesse fra andre europæiske storklubber.

Den italienske kantspiller er blev bl.a. rygtet til Chelsea og Liverpool i sommerens transfervindue, men han er fortsat til at finde i Napoli.

Der skal også et stort bud til, hvis han skal væk fra den italienske klub. Napoli-præsidenten Aurelio De Laurentiis fortæller, at han har indgået en mundtlig aftale med agenten Mino Raiola.

- Han har en symbolsk frikøbsklausul. Mino Raiola og jeg er blevet enige om, at hvis der kommer et bud på €200 millioner (1,5 milliarder kroner), så sælger vi ham. Det er ikke på skrift, men det er en mundtlig aftale, siger Aurelio De Laurentiis til Corriere dello Sport.

I sine 267 kampe for Napoli står Lorenzo Insigne noteret for 64 mål og 63 assists.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED