AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:01:2020 11:25
Premier League-dansker: Jeg vil hellere se håndbold end fodbold

Daniel Iversen har måske en lidt anden holdning til håndbold end de fleste fodboldspillere.


Det er ikke alle fodboldspillere, der kun har fodbold på hjernen. Danske Daniel Iversen er en af dem.

Målmanden, der er ejet af Leicester, fortæller i et stort interview med the Athletic, hvordan han hellere vil se håndbold end fodbold.

- Jeg dyrkede fodbold og håndbold, da jeg voksede op, men jeg vil hellere se håndbold end fodbold. Det var min favoritsport. Jeg spillede begge dele. Jeg elsker at se håndbold, men jeg elsker endnu mere at spille fodbold, fortæller den 22-årige dansker.

I øjeblikket er han udlejet til Rotheham i League One, men han håber på en dag at kunne komme til at spille for Leicesters førstehold, men han forventer dog ikke, at det sker lige foreløbig.

I første omgang vil han forsøge at blive udlejet til en Championship-klub i næste sæson, og på den måde kan han tage samme vej til toppen som Kasper Schmeichel, som også måtte tørne ud for en række lavere rangerede klubber, inden han fik stor succes for Leicester.

Netop Kasper Schmeichel har også haft stor betydning for Daniel Iversen, som blev taget under vingerne af landsmanden, da han skiftede fra Esbjerg fB til Leicester.

- Mit engelske sprog var så dårligt, da jeg skiftede, så Kasper havde en stor indflydelse. Jeg forstod ikke engelsk, så han hjalp mig med at oversætte, siger Daniel Iversen blandt andet.

Han har kontrakt med Leicester frem til sommeren 2021.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED