AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:11:2018 19:15
Premier League bekræfter: Everton får straf

Premier League har nu bekræftet de rygter, som blandt andre SkySports, BBC og andre engelske medier bragte.


Tidligere på aftenen kom det frem, at Everton har handlet ulovligt i forbindelse med indhentningen af unge spillere til akademiet.

Blandt andre SkySports og BBC skrev i den forbindelse, at Premier League-klubben kunne forvente en stor straf i form af, at Everton ville få et to-årigt transferforbud, ligesom der skulle betales en bøde.

Disse rygter er nu blevet bekræftet, og Premier Leagues officielle udtalelse lyder som følger:

- Premier League har sanktioneret Everton FC for at bryde reglerne omkring indhentning af akademispillere. Premier League har modtaget bevis på, at Evertons akademis personale har opfordret spillere til at skrive under med klubben. Da vi modtog denne information, indrømmede Everton med det samme og gik igang med en intern undersøgelse, som viste, at det er sket i seks tilfælde, lyder det fra forbundet.

- Klubben skal betale en bøde på £500,000, og er forment at hente akademispillere i to år, hvis spilleren har haft en forbindelse til andre Premier League- eller EFL-klubber i de seneste 18 måneder. Klubben skal også betale kompensation til akademispillernes tidligere klubber.

Som modsvar har Everton undskyldt og accepteret straffen.

- Everton har arbejdet i sammen med Premier League i løbet af de seneste uger, for at gennemgå en grundig undersøgelse i forbindelse med anklagerne om akademiets måde at hente spillere på. Kort sagt er vi enormt skuffede over nogle af de ting, som har fundet sted, og som ikke er på linje med vores værdier i Everton Football Club. I den forbindelse har vi accepteret strafferne, som vi er blevet tildelt fra Premier League, ligesom vi har givet dem vores uforbeholdne undskyldninger, lyder det fra Everton. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED