Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:05:2021 16:40
Premier League-angriber fik dødstrusler efter brændt chance: "Jeg håber, du dør"

Anwar El Ghazi oplevede at få trusler, efter han brændte en chance mod Everton i juli.


Nu bliver han kaldt Anwar El Goalzi.
 
Men Villa-fansene har ikke altid været glade for den egyptiske angriber, der tidligere på året blev udsat for dødstrusler på det sociale medie, Twitter.
 
Aldrig har der været så meget had fra de sociale medier, og derfor sætter Premier League-klubberne for tiden fokus på det store problem. 
 
Fra 30. april til 3. maj boykottede samtlige klubber endda de sociale medier i protest mod den manglende ageren fra blandt andre Facebook.
 
Og El Ghazi har været udsat for netop had, der stammer fra de sociale medier. Det fortæller den egyptiske angriber til The Athletic.
 
Aston Villa-angriberen har som et resultat heraf valgt at slette sin konto på Twitter.
 
Værst gik det for sig, da Anwar El Ghazi i forbindelse med en Premier League-kamp mod Everton i sommer brændte en chance på det skammeligste.
 
Det fik sindet til at koge hos flere af klubbens fans, der skrev dødstrusler rettet personligt mod El Ghazi.
 
- Sidste sæson, hvor vi var tæt på at rykke ned, oplevede mange spillere, at de blev svinet. Truslerne var meget personlige, og jeg blev meget aggressive af at læse dem, siger han til mediet.
 
- Jeg kan respektere, at folk har forskellige holdninger, men der er en grænse. Jeg fik for eksempel en besked, hvor der stod: "Jeg håber, du dør og aldrig spiller for klubben igen," fortsætter han.
 
- Jeg kiggede på profilen, og der kunne jeg se, det var en, som havde sæsonkort til vores stadion. Det gjorde mig sur, lyder det fra El Ghazi.
 
El Ghazi har scoret 8 mål i 12 Premier League-startere i denne sæson.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED