AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2018 14:44
Premier League åbner sag mod Everton: Risikerer pointstraf

Premier League har åbnet en sag, der er skal finde ud af, om Everton lavede en ulovlig forespørgsel til Marco Silva, mens han var ansat hos Watford.


I sidste sæson rapporterede Watford, at Everton havde henvendt sig på ulovlig vis til Marco Silva, da Ronald Koeman var blevet fyret hos the Toffees, og Merseyside-klubben var på jagt efter en ny manager.

Der blev ikke gjort mere ud af sagen i første omgang, men da Watford i januar tog afsked med den portugisiske manager, lød begrundelsen for fyringen blandt andet, at Evertons henvendelse havde stor indflydelse på, at Marco Silva ikke længere kunne arbejde for Watford.

Senere er de to klubber ikke lykkedes med at nå til enighed om en løsning af problemet, og det har nu fået andre instanser til at kigge på sagen.

Ifølge BBC har Premier League åbnet en undersøgelse, som et uafhængigt advokatfirma skal tage sig af. Der forventes dog først at lande en afgørelse efter årsskiftet. Advokatfirmaet vil være i stand til at indhente e-mails, sms-beskeder og telefonsamtaler fra både Marco Silva og begge klubber i forsøget på at skaffe beviser.

Hvis Everton bliver kendt skyldig i at have overtrådt reglerne i forhold til kontraktsituationen, kan klubben ifølge Sky Sports ende med at få en betydelig bøde eller sågar en pointstraf.  

Marco Silva er sidenhen blevet ansat som manager i Everton, og han har også fået klubben til at købe brasilianske Richarlison i Watford for et rekordbeløb på £40 millioner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED