Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Potter om vilde transfers: "Det fortsætter nok ikke"

Af Jeppe Augustsen
03.02.2023 Kl. 08:43
Graham Potter føler sig ret sikker på, at de vilde transferinvesteringer ikke fortsætter som det har været i denne sæson.

Det har været svært at følge med i Chelseas transfers i denne sæson, hvor der er blevet hentet spillere for flere milliarder af kroner.

I det netop overståede januartransfervindue blev otte spillere hentet til Stamford Bridge.

Graham Potter, der står i spidsen for The Blues, er dog ret sikker på, at de massive transferinvesteringer ikke kommer til at fortsætte på samme måde i fremtiden.

– Jeg tror umiddelbart ikke, at investeringerne fortsætter, som det har været på det seneste. Jeg tror, at der skulle komme en ny generation, og det har ejerne sørget for. Jeg tror, at vi kommer til at se et noget anderledes transfervindue næste gang og næste gang igen, siger Graham Potter ifølge Daily Mail.

– Jeg klager bestemt ikke om min position. Det er sikkert. Jeg tror måske, man kan finde managers, som kan klage over stort set alt. Lige nu er jeg her, og det er en fantastisk mulighed.

– Der vil komme nogle udfordringer, men jeg komme til at tilgå dem med samme attitude, hvilket er at gøre mit bedste og forsøge at forbedre klubben dag for dag, lyder det fra Chelsea-manageren.

LÆS OGSÅ: Bizar transfersaga: PL-spiller bliver tilbagekaldt midt under lægetjek

Annonce