Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:10:2021 11:41
Potentiel 350 millioner-handel: Newcastle har udset sig PL-stjerne

Newcastle har store ambitioner i januarvinduet, og de har efter sigende udset sig den engelske midtbanespiller, James Ward Prowse.


Tidligere på måneden blev det en kendsgerning, at Newcastle United blev overtaget af en stenrig investeringsfond fra Saudi Arabien.

Nu er der kommet milliarder af kroner til Newcastle, og de nye ejere har i sinde at investere stort i klubben - og det gælder bl.a. spillertruppen.

Det vides endnu ikke, hvem der bliver afløseren for Steve Bruce, men det tyder på, at det bliver mellem Lucien Favre eller Paulo Fonseca, men alligevel er klubben ved at lægge planer for januartransfervinduet.

Football Insider erfarer, at The Magpies vil styrke sig på flere positioner, heriblandt midtbanen.

Ifølge mediet er James Ward-Prowse fra Southampton en høj prioritet, og de er ikke skræmt af, at han i sommer skrev under på en ny kontrakt med The Saints. I sommer var han også jagtet af Aston Villa, men deres bud på £25 millioner var ikke højt nok.

Southampton krævede på det tidspunkt £40 millioner - svarende til 350 millioner kroner - og det er formentlig en pris, som Newcastle er klar til at betale. Det vides dog ikke, om Southampton har hævet prisskiltet efter kontraktforlængelsen.

Transfervinduet i januar forventes at blive en travl et af slagsen for Newcastle, der vil investere stort i nye signings, som skal være med til at redde dem endnu en sæson i Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE