Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:10:2020 08:12
Positivt nyt: Her forventer Liverpool at se Fabinho vende tilbage

Fabinhos skade er ikke så slem, som Liverpool havde frygtet, så ifølge Daily Mirror får vi ham at se inden alt for længe.


Liverpool har fortsat defensive skadesproblemer, men der er positivt nyt fra scanningslokalet, hvor Fabinhos skade fra sejren over FC Midtjylland er blevet analyseret.

Den er slem, men den er bestemt ikke så slem. Liverpool havde frygtet, at der var tale om en forstrækning i baglåret, som kunne holde brasilianeren ude i et halvt år. Men ifølge Daily Mirror viser scanningsresultaterne, at der kun er tale om en forstrækning af første eller anden grad.

Det burde betyde, at Fabinho kan være sin skade kvit efter den kommende landsholdspause medio november, men det er immervæk meget bedre end seks måneder eller mere på skadesbænken.

Fabinho vil dog formentlig stadig være savnet til kampene mod West Ham, Manchester City og Atalanta i Champions League.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED