AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2022 14:08
Portugisiske bænkevarmere trænede sammen - men Ronaldo var ikke med

Cristiano Ronaldo trænede af uransagelige årsager ikke med de øvrige udskiftere hos Portugal i dag.


Tirsdag leverede Portugal en storslået indsats i 1/8-finalen mod Schweiz og sikrede sig en VM-kvartfinaleplads, og onsdag var der så dømt en let træning i styrkelokalet til de spillere, der startede inde i opgøret.

Dem var Cristiano Ronaldo som bekendt ikke iblandt, men alligevel trænede den klubløse verdensstjerne med spillerne fra startopstillingen.

Imens trænede alle andre bænkevarmerne i Portugals trup ude på græsset, men Ronaldo var altså ikke blandt dem, selvom han blot spillede et kvarter mod Schweiz.

Det skriver Marca, der ikke fortæller noget om, hvorfor Ronaldo ikke trænede på græsset med den gruppe, som det havde været naturligt, at han tilhørte.

Ronaldo var bænket for første gang i mere end 15 år til en vigtig slutrundekamp, og i stedet var det Benficas Goncalo Ramos, som fik en startplads, og han kvitterede med at lave hattrick.

Portugal skal nu møde Marokko i kvartfinalen, hvor det kan være svært at forestille sig, at Ronaldo vælges frem for Ramos af den portugisiske landstræner.

KONKURRENCE - Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE