AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:07:2019 13:41
Portugisisk stortalent bekræfter: Jeg er ny City-spiller

Felix Correira har nu selv bekræftet historierne om, at han skulle have skrevet kontrakt med Manchester City.


Vi kunne så sent som tidligere i dag berette, at 18-årige Felix Correia angiveligt skulle være på plads i Manchester City. En nyhed, som The Times-journalisten Duncan Castles fortalte om i gårsdagens The Transfer Window Podcast.

Nu har den unge portugisiske Sporting Lissabon-winger så selv bekræftet, at der er hold i historien.

- Jeg har skrevet kontrakt med Manchester City, fortalte Correia i et interview under U19-EM i Armenien.

- Lige nu er jeg fokuseret på slutrunden, men jeg ser frem til at arbejde hårdt for at kæmpe mig på førsteholdet i City.

Meget tyder på, at særligt attraktionen ved at spille for Pep Guardiola har haft en indflydelse på det unge talents beslutning om at signe for City.

- Jeg ser meget op til ham. Vi har snakket sammen enkelte gange, og jeg er meget imponeret. Jeg ser frem til at arbejde for ham, sagde Correia.

Ifølge Castles skulle Manchester City i første omgang have betalt Sporting Lissabon £3 millioner for Correia, hvis samlede pris kan ende med at blive £6 millioner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED