AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:04:2019 18:51
Polsk power: Liverpool står klar med stort bud på midtbanespiller

Endnu engang sættes Liverpool i forbindelse med polsk midtbanespiller, og denne gang står the Reds efter sigende klar med et stort bud.


Liverpool og Piotr Zielinski lader til at være en historie, der aldrig slutter.

Inden den polske midtbanespiller skiftede til Napoli, var Liverpool et mulehår fra at hente ham til klubben, og efterfølgende er the Reds adskillige gange blevet sat i forbindelse med et køb af Napoli-spilleren, og det er nu igen tilfældet.

På nuværende tidspunkt er Liverpool ved at forberede et bud i omegnen af 450 millioner kroner for Piotr Zielinski, som Napoli angiveligt vurderer til at være omtrent 525 millioner kroner værd, men alligevel vil den italienske storklub dog være klar til at se på buddet.

Det rapporterer Emanuele Cammaroto, der er journalist for Napoli Magazine.

Den 24-årige polak har i øjeblikket to af år tilbage af sin kontrakt med Napoli, hvor han er fast mand i Carlo Ancelottis startopstilling, og i denne sæson har han således spillet 42 kampe som enten central midtbanespiller eller på venstre fløj i en 4-4-2-opstilling.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED