AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2019 14:13
Politiet måtte rykke ud: Oprykningsfavorit spionerede inden topkamp

En sag om spionage stjæler opmærksomheden forud for Championship-opgøret mellem Derby og Leeds. Sidstnævnte klub havde sendt en mand ud for at overvære Derbys træning dagen før kamp.


Politiet i Derby kom torsdag formiddag på en noget særpræget opgave, da Championship-klubben fra byen havde brug for hjælp.

En mand i ganske almindeligt tøj var blevet spottet på klubbens træningsanlæg, mens Frank Lampard var i gang med at uddele ordrer forud for fredagens topopgør i the Championship mod Leeds. Den mistænkelige mand havde også medbragt en kikkert, som han tilsyneladende brugte til at nærstudere Derbys træning.

Det fik Frank Lampard til at stoppe træningen og hidkalde politiet, som pågreb manden, der også var i besiddelse af flere tænger, der angiveligt var blevet brugt til at bryde sig ind på træningsanlægget.

Det skriver the Telegraph

I Derby bliver episoden taget meget alvorligt, og klubben havde straks en mistanke om, at manden skulle videregive informationer til Leeds. I dag har Derby bekræftet, at spionen er ansat hos Leeds, og nu skal det blive interessant at se, om klubben tildeles en form for straf.

Den traditionsrige engelske klub ser endelig ud til at være kommet på højkant efter mange trange år, og i øjeblikket er Leeds nummer et i the Championship, hvor Derby er nummer seks og dermed placeret på en kvalifikationsplads til Premier League-oprykning.

Denne sag vil ganske givet være med til at tænde ekstra godt op for spillerne inden aftenens opgør, der starter klokken 20.45


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED