AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:05:2020 16:49
Politiet godkender: De fleste kampe må spilles på klubbernes egne stadioner

Der gives lov til, at Premier League-klubberne må spille på deres hjemmebaner.


Neutrale stadioner har været et meget diskuteret emne i Premier League-sammenhæng i et stykke tid efterhånden, men nu er der gode nyheder til de klubber, der har været imod at spille alle kampe på neutral grund.

For ifølge Daily Mail har politiet informeret Premier League om, at de ikke har noget problem med, at størstedelen af kampene spilles på klubbernes egne hjemmebaner.

Politiet kræver blot, at deres omkostninger bliver dækket, samt at klubberne stiller med stewards, der kan klare potentielle problemer.

Det er dog ikke alle kampe, som politiet ønsker at se blive spillet på klubbernes egne stadioner. Således er der bange anelser om nøglekampe i begge ender af tabellen.

I sidste ende er det dog den britiske regering, der i samarbejde med Premier League, skal træffe beslutningen om, hvor de resterende Premier League-kampe skal spilles.

Men det er dog sandsynligt at tro, at de vil følge opfordringen fra politiet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED