Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:10:2021 11:04
Pogba er rasende efter Solskjær-historie: I har ingen skam

Paul Pogba melder ud på sine sociale medier, at historien er 'fake news'.


Paul Pogba startede på bænken i kampen mod Liverpool.

Den franske midtbanespiller blev skiftet ind til starten af anden halvleg, men der gik ganske få minutter, før han måtte gå i bad, da han blev udvist efter en tackling på Naby Keïta.

I går bragte The Sun en historie om Paul Pogba, hvor det blev meldt, at han undskyldte til sine holdkammerater, men ville ikke snakke med Ole Gunnar Solskjær efter kampen.

Den historie skyder hovedpersonen nu selv til jorden.

- Store løgne for at lave overskrifter, skriver Paul Pogba på Twitter med et 'fake news'-skilt over historien.

- Den tabloide presse vil igen skabe polemik med fake news. Store løgne for at lave overskrifter. Journalister, der vil bruge mit navn for at blive set, når der ikke er noget at se. 

- Den eneste grund til, at jeg vil adressere det her bullshit, er af respekt for min manager, klub og fansene for at sende et klart signal: jo mindre  læser de her historier, jo bedre er du. De har ingen skam og vil sige alt uden nogen at have det i, skriver Paul Pogba på Instagram.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE