AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:08:2019 14:19
Pogba: Racistiske bemærkninger motiverer mig

De seneste uger har Tammy Abraham, Paul Pogba og senest i går Marcus Rashford været udsat for racisme på de sociale medier, efter de alle tre har brændt vigtige straffespark – det motiverer Pogba.


Manchester Uniteds centrale midtbanespiller Paul Pogba blev efter sit straffespark mod Wolves den 19. august udsat for adskillige racistiske kommentarer på flere af internettets sociale platforme.

Paul Pogba har nu kommenteret på de racistiske bemærkninger mod ham via et tweet på Twitter, skriver ESPN.

- Mine forfædre og mine forældre kæmpede for, at min generation skulle være fri, arbejde, tage bussen, spille fodbold. Racistisk nedgørelse er ignorance, og kan kun gøre mig stærkere og motivere mig til at kæmpe for den næste generation, skriver Paul Pogba på Twitter flankeret af et billede.

Paul Pogbas manager Ole Gunnar Solskjær var igen i går ude at fordømme racismen, efter Marcus Rashford oplevede det efter sit brændte straffespark i går.

- Det er det samme, som vi snakkede om i sidste weekend; Det skal stoppe. Jeg er tabt for ord. De bliver ved med at gemme sig bag falske identiteter, og det er vildt, at vi snakker om dette i 2019, sagde Solskjær.

Manchester United efterforsker episoderne, og de har lovet at straffe de skyldige hårdest muligt.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED