AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:02:2019 16:40
Pogba om top fire: Vi skal blive der

to målsskytten Paul Pogba tog en snak med Sky Sports efter lørdagens sejr over Fulham.


Manchester United havde ingen problemer med at slå Fulham lørdag middag. Sejren lød på 3-0, men med lidt mere skarphed kunne sejren have været større. Efter kampen var det dog en tilfreds Paul Pogba, der stillede op til interview med Sky Sports.

- Det var en vigtig kamp og det var dejligt at få tre point. Det var en god præstation af hele holdet og det giver os selvtillid, sagde den franske verdensmester efter kampen.

Sejren betyder, at Manchester United rykker op på fjerdepladsen og nu kan afvente resultaterne fra de andre kampe. Paul Pogba mener, at han og holdkammeraterne skal fortsætte de positive takter, da den kommende tid byder på flere interessante kampe.

- Siden Ole kom til klubben har vores mål været at komme i top fire. Nu er vi der, og vi skal forsøge at blive der. Det bliver ikke nemt, og Chelsea kan gå forbi os, hvis de vinder. Men vi har mange spændende kampe i resten af sæsonen og vi skal derfor fortsætte med at arbejde hårdt i jagten på vores mål, sluttede Paul Pogba.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED