Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:05:2021 08:12
Pogba om statistik: Så skal jeg bænkes

En statistik siger, at Manchester United klarer sig bedre uden Paul Pogba, og derfor er han klar til at sidde på bænken.


Paul Pogba er en holdspiller.

Manchester United-profilen er nemlig blevet forelagt en statistik, der fortæller, at Manchester United får flere point, når han starter på bænken frem for på banen.

- Så skal jeg bænkes, siger Pogba til Canal+.

- Jeg havde ikke set denne statistik. Hvis holdet gør det bedre uden mig, vil jeg forstå, hvis træneren sætter mig på bænken.

Det viser sig nemlig, at Manchester United har fået 2,2 point i de kampe, hvor Pogba er startet på bænken, mens De Røde Djævle blot har fået 1,9 point, når franskmanden er startet på banen.

Han håber dog nu, at han kan være med til at ændre statistikken.

- Det er uanset hvad en god udfordring for mig. Jeg håber, at det går den anden vej. Jeg håber, at folk vil vinde mere med mig end uden mig, lyder det fra Pogba.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED