AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2018 16:35
Pogba om manglende, sjove frisurer til VM: Jeg ville holde lav profil

Paul Pogba, der er kendt for en anderledes frisure eller to, fortæller, at han undlod at lave sjove frisurer til VM for at fokusere på spillet på banen.


Paul Pogba er kendt for at være en iøjnefaldende skikkelse på banen med sine mange frisurer og dansetrin. 

Dem, der havde glædet sig til at se, hvad Pogba ville finde på under VM, måtte dog se skuffede til, da der ikke var meget af det til VM. Manchester United-spilleren fortæller nu, at han undlod de mærkværdige frisurer, fordi han ville fokusere på spillet på banen. 

- En frisure forhindrer ikke medierne i at snakke, men med vilje gjorde jeg ikke noget for at holde lav profil. Jeg ville ikke høre på undskyldninger på grund af min frisure. Vi ville forblive fokuserede, sagde franskmanden til RMC

- Folk siger, at jeg er en leder. Det vil jeg aldrig selv sige. Det er noget, man må vise på banen. Der er momenter, hvor jeg laver sjov og joker, og jeg elsker at danse. 

- Jeg elsker at nyde livet, men jeg kan være være seriøs, når jeg skal være det. 

Det var åbenlyst en fantastisk ide at fokusere på spillet, idet Frankrig gik hen og vandt VM, og her spillede Pogba en central rolle. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED