AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:02:2020 08:24
Pogba: Liverpool fortjener at vinde mesterskabet

Rivalerisering eller ej, så mener Paul Pogba, at Liverpool har gjort sig fortjente til at ligge, hvor de ligger i tabellen.


Paul Pogba så nødigt Liverpool løfte Premier League-trofæet, men Manchester United-stjernen har erkendt, at man bliver nødt til at rose ærkerivalerne for deres ekstraordinært flotte sæson.

- De er så langt foran alle andre hold. De har ikke tabt en eneste kamp i Premier League i denne sæson, og de har allerede én hånd på mesterskabet, siger Pogba til ESPN.

- Som Manchester United-spiller ønsker jeg ikke, at de vinder det på grund af rivaliseringen mellem de to klubber. Faktisk ønsker vi ikke, at andre end os selv skal vinde mesterskabet.

- Men som fodboldelsker og en respektfuld spiller fra modstanderholdet bliver jeg nødt til at sige, at de fortjener at være, hvor de er i dag.

Mens Liverpool er så godt som garanteret at vinde Premier League for første gang i klubbens historie, kan Manchester United næppe håbe på mere end en fjerdeplads i tabellen.

Spørgsmålet er, om Paul Pogba når at blive sin skade kvit, så han kan hjælpe med at sikre Champions League-kvalifikationen.

Sidste uge turde Ole Gunnar Solskjær ikke sige noget om, hvornår man kunne forvente at se franskmanden for The Red Devils igen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED