AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:02:2020 21:55
Pogba: Liverpool er langt foran alle andre - men vi vil ikke have, at de vinder

Paul Pogba ville hade at se, at Liverpool vandt Premier League-trofæet, selvom han roser The Reds.


Liverpool er pointmæssigt milevidt fra modstanderne i Premier League, hvor The Reds har 76 point efter 26 kampe, mens nærmeste forfølger er Manchester City, der har 57 point efter 27 kampe.

Længere nede i tabellen ligger Manchester United, som på femtepladsen har 41 point efter 27 kampe. Og netop Manchester Uniteds Paul Pogba roser nu ærkerivalerne fra Liverpool, som han dog helst ikke ønsker at se vinde mesterskabet.

- Det er langt foran alle andre. De har endnu ikke tabt en kamp i Premier League i denne sæson, og de har allerede en hånd på Premier League-trofæet. 

- Som Manchester United-spiller og med den rivalisering, som der er imellem os, så vil vi ikke have, at de vinder titlen. Vi vil ikke have, at der er andre end os, der vinder titlen, men som fodboldelsker og en respektfuld modspiller, så må man sige, at de fortjener at ligge, hvor de er, lyder det fra Pogba ifølge ESPN.

Pogba selv har ikke spillet for Manchester United siden 26. december, hvor han pådrog sig sæsonens anden ankelskade. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED