Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:07:2021 22:58
Pogba afviser gigantisk United-kontrakt - vil til PSG nu

Poul Pogba har efter sigende afvist en gigantisk kontrakt fra Manchester United.


Der er netop sluppet en enorm transfernyhed ud i Manchester. Paul Pogba har afvist en gigantisk kontrakt fra Manchester United, som har tilbudt den franske stjerne hele 350.000 pund om ugen.

I sidste uge forlød det fra avisen The Athletics, at Pogba og agenten Mino Raoila var klar på at forhandle ny kontrakt med United, eftersom den franske landsholdsprofil har kontraktudløb med De Røde Djævle til næste sommer. Men det virker alligevel ikke til at være tilfældet.

Det respekterede franske medie, Canal Supporters, meldte hertil i tirsdags, at Paris Saint-Germain fortsat er interesserede i Pogba, mens hovedpersonen i samhold med agent Raiola skulle være opsatte på et skifte til den franske hovedstad allerede denne sommer.

De sidste meldinger bekræfter udelukkende denne side af sagen.

Manchester United-korrespondenten fra The Mirror, David McDonnell, hævder nemlig her til aften, at Paul Pogba netop har afvist Uniteds seneste kontraktudspil.

Pogba skulle angiveligt være blevet tilbudt en kontrakt til en værdi af 50 millioner pund. Svimlende 350.000 pund ville United-spilleren tjene på ugentlig basis, hvilket er 100.000 mere om ugen, end han får i dag.

Alligevel var dette ikke nok til at overtale Pogba, hvilket taler sit tydelige sprog omkring franskmandens fremtidsønsker.

Canal Supporters hævder, at PSG allerede har budt 45 millioner pund på Pogba, men at United kræver mellem 70 og 80 millioner pund for at slippe den tidligere Juventus stjerne.

VIND EN NY PREMIER LEAGUE-TRØJE - Deltag i konkurrencen på vores Instagram-profil her:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE