Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:09:2021 07:38
Podcast: Disse kampe ser vi frem til i weekenden

Hvilke kampe bør man se frem mod i weekenden? PL Showet har svaret i den seneste udgave af podcasten.


Weekenden står for døren, hvor Premier League vender tilbage.

I den seneste udgave af podcasten PL Showet bliver der varmet op til den kommende Premier League-runde.

Her har medværterne Jonatan og Clark (kendt fra Verdens Bedste Liga) deres bud på kampe, som man bør holde øje med i den kommende weekend.

 

Jonatan Rying Larsen

- Jeg tror ikke at jeg er den eneste der glæder mig til at se Ronaldo gøre comeback mod Newcastle, men... Der er immervæk mere schwung over Leicester mod Manchester City.

- Leicester med en lidt vaklende start med et stort nederlag til West Ham (...) Sidste sæson var det en af de mest interessante kampe var jo i begyndelsen, hvor Leicester slog City 5-2.

- Jeg tror virkelig det bliver et interessant opgør.

 

Clark James

- Jeg skal selvfølgelig se Leicester mod Manchester City. Jeg synes det var en enormt spændende kamp sidste år på Etihad. Det bliver spændende at se hvordan de er målt op mod hinanden.

- Ellers så den tidlige lørdagskamp mellem Crystal Palace - Tottenham. Med lidt god vilje er der jo lidt lokalderby over den kamp.

- Crystal Palace de skal i gang. De skal til at have første sejr på kontoen (...) Samtidig Tottenham - Top of the League - har ikke lukket mål ind endnu og skal have de nye signings spillet ind.

- Ellers glæder jeg mig til at holde øje med Aston Villa og selvfølgelig Brentford mod Brighton.

 

Du kan høre hele podcasten her eller via din foretrukne podcastapp


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE