AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:08:2019 18:27
Pochettino: Vi er ikke en velgørenhedsorganisation

Mauricio Pochettino har taget bladet ved munden og forklaret, at han ikke kan vælge spillere ud fra velgørenhed, hvis de ikke præsterer på banen.


Tottenham er på vej til at sælge Victor Wanyama, som tidligere var en fast bestanddel af Tottenhams mandskab. Samtidig er Jan Vertonghen overraskende blever overset til Tottenhams to første Premier League-kampe.

Vertonghens fravær har været et konstant emne i medierne, men Pochettino gør det klart, at han har sine klare grunde til fravalget.

- Jeg forsøger kun at bruge de spillere, som i mit hoved er de bedste. Hvis jeg ikke bruger en spiller, så er det fordi, at der, efter min mening, er en spiller, der er bedre. Det er meget klart, sagde Mauricio Pochettino, skriver Irish Examiner.

- Det handler om præstationer. Det handler om i dag. Fodbold er om i dag og i morgen, ikke i går.

- Vi er på et hold… Vi er ikke en velgørenhedsorganisation først og fremmest. Det handler om præstationer, og vi er træningsstaben, og vi har en masse mulige spillere at spille med.

- Jeg er træneren, og jeg skal tage beslutninger, forhåbentlig er det den rigtige.

Mauricio Pochettinos Tottenham spiller næste kampe søndag hjemme mod Newcastle i Premier League.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED