AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2019 16:26
Pochettino trods nederlag: Jeg er meget positiv og optimistisk

Mauricio Pochettino var både positiv og optimistisk efter Tottenhams nederlag til Leicester, selvom han vil se klubbens udebanestatistik forbedret.


Tottenham var kommet foran 0-1 på en scoring af Harry Kane, men Leicester vendte lørdagens opgør på hovedet og tog derfor alle tre point efter scoringer af Ricardo Pereira og James Maddison.

Inden værternes 1-1-scoring havde Serge Aurier fået et mål underkendt af VAR, fordi Son Heung-min havde været marginalt offside.

Og selvom Mauricio Pochettino accepterede dommen, var han ærgerlig over, at 0-2-scoringen ikke talte med. Ifølge argentineren kunne den nemlig have afgjort opgøret.

- Sådan er fodbold. Det er sandt, at det bliver svært at vinde, når man lukker to mål ind i hver kamp. Inden vi lukkede målet ind, var vi det bedste hold. Jeg er skuffet over resultatet, men vi skal fortsætte med at arbejde hårdt, udtaler han efter kampen til BT Sport.

- Begge mandskaber blev påvirket af beslutningen (om at underkende Auriers mål red.). Hvis vi scorer det andet mål, er kampen ovre. Det giver troen tilbage til et hold, som kunne have været dødt. Efter vi lukker 1-1-målet ind, har vi også chancer til at score det andet mål, men Premier League er den smukkeste liga, fordi det aldrig er slut. I det store billede er jeg skuffet, men også meget positiv og optimistisk.

- Vores præstationer på udebane skal blive bedre. Vi kommer til at arbejde hårdt for at blive bedre.

Tottenham har ikke vundet en udekamp i Premier League siden januar.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED