AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:08:2019 09:36
Pochettino: Transferrygter påvirker ikke Eriksen

Mauricio Pochettino slår fast, at de verserende transferrygter ikke påvirker Christian Eriksen, men Tottenham-manageren erkender, at det ikke er en god situation.


Christian Eriksen er hele sommeren blevet rygtet på vej væk fra Tottenham, men i skrivende stund er danskeren stadigvæk på kontrakt i London-klubben. 

Et skifte til Real Madrid, som længe har bejlet til Eriksen, kan dog fortsat blive en realitet, men Tottenham-manager Mauricio Pochettino slår fast, at rygterne ikke påvirker danskeren:

- Eriksen er ikke påvirket af rygterne. Jeg har selv været i hans position, da jeg var spiller. Det er ikke nemt, da der er så mange rygter og snak omkring dig, men det påvirker ikke Eriksen, siger Pochettino ifølge Sky Sports. 

Pochettino erkender dog samtidig, at Eriksens kontraktsituation ikke er ønskværdig: 

- Han har et år tilbage af kontrakten, og det er ikke den bedste situation for hverken ham eller nogen andre. 

27-årige Eriksen har været i Tottenham siden 2013, men medmindre han forlænger, vil han være fortid i klubben senest næste sommer. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED