AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
08:01:2017 20:46
Pochettino tilfreds med tålmodige Spurs

Mauricio Pochettino var glad for vedholdeheden hos Tottenham, da de slog Aston Villa med 2-0 søndag.


Ben Davies og Son Heung-Min scorede målene for Spurs, da de søndag eftermiddag slog Aston Villa med 2-0 i FA Cup'en. Begge scoringer kom i anden halvleg af kampen og det så et stykke tid ud til, at kampen skulle spilles om på Villa Park. Sådan gik det dog ikke og tålmodigheden hos Spurs glæder manager Pochettino:

- Det er altid svært i FA Cup’en, og vi mødte et hold med en rigtig god organisation. En stærk defensiv. Det var svært at nedbryde dem og det krævede tålmodighed. Vi havde meget boldbesiddelse, og vi forsøgte at være tålmodige og bygge op fra bageste geled, siger Pochettino til BBC og uddyber:

- Jeg er meget tilfreds med slutningen, for det er aldrig nemt at vinde de her FA Cup-kampe. Det var en god mulighed for mange spillere til at vise deres kvaliteter. Ved 0-0 ændrede vi lidt på systemet for at ændre tingene, og så scorede vi. Jeg er tilfreds med de spillere, der ikke har spillet så meget. Det var vigtigt, at de fik opbygget noget selvtillid, lyder det fra argentineren.
 
Tottenham har vundet de seneste syv hjemmekampe i træk og er i strålende form for tiden. Spurs er nummer tre i Premier League efter 20 runder.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED