AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:05:2019 12:58
Pochettino: Spillerne er spændte og motiverede

Mauricio Pochettino beretter om spændte og motiverede Tottenham-spillere inden Champions League-finalen mod Liverpool.


Tottenham møder næste lørdag Liverpool i Champions League-finalen på Estadio Metropolitano i Madrid, og Mauricio Pochettino er meget tilfreds med, hvordan optakten til finalen har været for London-klubben.

Tottenham afsluttede Premier League-sæsonen den 12. maj mod Everton, og man har siden da haft masser af tid til at forberede sig til den store finale.

- Vi arbejder hårdt og forbereder os på finalen på samme tid, og vi nyder det, fordi det er en periode, vi ikke har sammen så ofte. Det er ikke ligesom pre-season, men vi har tre uger, og det er så vigtigt, at vi forbereder og tilpasser de forskellige opgaver til de forskellige spillere og de forskellige niveauer.

- Selvfølgelig er vi glade for, hvordan det går - det er altid med idéen om at vinde. Det handler ikke om at spille - det handler om at vinde, fortæller argentineren til klubbens hjemmeside.

Pochettino uddyber samtidig, at spillerne er både spændte og motiverede, men også rolige inden finalen mod The Reds.

- Spillerne er så spændte, så motiverede, men på samme tid er de meget rolige og afslappede, og vi har troen på, at vi gør tingene på den rigtige måde.

Champions League-finalen spilles klokken 21.00 dansk tid.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED