AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:08:2019 13:43
Pochettino: Son klar til at spille mod Newcastle

Mauricio Pochettino melder Son Heung-min klar til at starte inde mod Newcastle søndag.


Son Heung-min har siddet ude med karantæne i de første to kampe af Premier League-sæsonen, men kantspilleren er tilbage, når Tottenham søndag møder Newcastle.

Karantænen har givet sydkoreaneren mulighed for at forberede sig yderligere til indeværende sæson, og Mauricio Pochettino er overbevist om, at det bliver en fordel for Tottenham.

- Jeg synes, at han har trænet virkelig, virkelig hårdt for at blive klar og forbedre sig på forskellige områder. Vi er glade for, at han i de seneste uger har trænet utrolig godt og deltaget i hver eneste træning. Jeg håber, at det nu kommer til at gavne holdet, udtaler argentineren på pressemødet inden opgøret og uddyber:

- Jeg synes, at det har været en god mulighed for ham til at få en ordentlig pre-season, hvilket kan være svært, når man også skal spille turneringskampe. Sidste sæson var meget, meget kompliceret for ham, og vi udnyttede situationen til at gøre ham klar, fordi pre-season er så vigtig for hver eneste spiller.

- Men nogle gange er man nødt til at prioritere ferie, og vi vidste, at han havde karantæne i to kampe. Planen var, at han skulle bidrage med god kvalitet til træning og forbedre sig på forskellige områder, så han kunne blive klar til at spille.

Tottenham har fået fire point i de første to kampe af sæsonen. Opgøret mod Newcastle løber af stablen klokken 17.30 søndag.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED