Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:11:2021 18:44
Pochettino reagerer på United-rygte: Det rager ikke mig

Mauricio Pochettino har kommenteret på rygterne, der sender ham til Old Trafford.


Mauricio Pochettino bliver rygtet kraftigt til Manchster United som afløser for Ole Gunnar Solskjær.

Forud for onsdagens opgør mod Manchester City mødte han her til aften pressen, og her var det uundgåeligt, at han blev spurgt ind til rygterne.

Vi bringer her udtalelserne fra den argentinske træner:

- Jeg er glad i Paris. Jeg kender byen godt - både som spiller og som træner. Jeg har altid oplevet de her situationer. Ting sker, og det er ikke mit ansvar. Det, jeg vil sige, hvis du spørger mig, er, at jeg er glad i Paris, siger Pochettino.

- Jeg er ikke et barn. Jeg har brugt hele mit liv på at spille fodbold og som træner. Vi befinder os i en branche, hvor der er rygter, og jeg ved, hvad der foregår. Rygterne er der, og det må vi leve med. Jeg er kun fokuseret på kampen i morgen. 

På pressemødet bliver PSG-træneren ogå spurgt, om han bliver i klubben kontrakten ud, hvortil han svarer:

- Fodbold handler om nuet. Min kontrakt er frem til 2023. Jeg er glad i Paris, og det er fakta.

- Vi kan ikke snakke om Manchester United. Jeg har respekt for min klub, PSG. Hvad en anden klub foretager sig, rager ikke mig. Jeg laver ikke fejlen og snakker om det. Ting bliver misforstået og taget ud af kontekst. Jeg elsker PSG og fansene. Det er en fantastisk tid at være en del af klubben. 

- Da jeg var i Espanyol, var det en drøm for mig at møde Ferguson. Alt det ville blive misforstået, hvis jeg sagde det nu.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE