AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2019 13:21
Pochettino om fremtiden: Dette er mit drømmejob

Argentineren har særligt et hold, som han gerne ville stå i spidsen for engang i fremtiden.


Mauricio Pochettinos fremtid har altid været noget, som medierne har yndet at spekulere i,  for er han ikke på vej til Real Madrid, er han i stedet på blokken i Manchester United.

Tottenham-træneren ser dog et andet hold som sit absolutte "drømmejob".

- Drømmen er altid at komme til at træne det argentinske landshold en dag, for som argentiner er det uimodståeligt, dit land, din trøje, dit flag. Det er altid prioriteten, fortæller Pochettino til argentinske TyC Sports.

Det er dog ikke en drøm, som behøver at blive opfyldt lige nu og her, selvom presset er vokset på Pochettinos skuldre efter lørdagens nederlag til Leicester.

- Omstændighederne skal ske naturligt en dag, for i øjeblikket vil de, at min fremtid ligger i England. Men det vil altid være min personlige drøm, og jeg vil altid vente på chancen for at træne landsholdet, siger argentineren.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED