AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:08:2019 16:46
Pochettino: Offensivspiller ikke klar til regelmæssig spilletid

Mauricio Pochettino erkender, at Giovani Lo Celso endnu ikke er klar til at spille regelmæssigt for Tottenham.


Tottenham hentede på transfervinduets sidste dag Giovani Lo Celso i Real Betis på en lejeaftale, men offensivspilleren har indtil videre kun fået et kort indhop mod Manchester City. 

Der var ellers store forventninger til Lo Celso, da han skiftede, men ifølge Mauricio Pochettino skal klubbens fans væbne sig med tålmodighed, da argentineren endnu ikke er tæt på at kunne spille regelmæssigt: 

- Situationen med Lo Celso er ikke nem. Hans ferie blev udvidet på grund af Copa America, så han har ikke haft en ordentlig pre-season og har ikke trænet ordentligt. Derefter skrev han kontrakt med os efter en uge uden træning, siger Pochettino ifølge Sky Sports. 

- Han træner godt, men han er stadigvæk langt væk fra det niveau, som vi forventer af ham. Vi er nødt til at give ham tid. Han fik spilletid i lørdags, og han kan måske hjælpe holdet indimellem, men vi skal ikke forvente for meget fra ham. 

- Vi skal ikke placere ansvaret hos ham. Det er en naturlig proces at lære og forbedre sig. Når han er klar og fortjener at spille, så vil han helt sikkert få chancen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED