AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:04:2019 08:14
Pochettino: Midtbaneprofiler tvivlsomme til Manchester City-brag

Mauricio Pochettino kan endnu ikke sige, om Dele Alli og Harry Winks bliver klar til midtugens Champions League-brag mod Manchester City.


Tottenham løber ind til onsdagens Champions League-returopgør mod Manchester City med en 1-0-sejr i bagagen, men ikke alt er fryd og gammen for London-klubben. 

Mauricio Pochettino må nemlig se bort fra topscorer Harry Kane i returen, men angriberen er muligvis ikke den eneste, der må se opgøret fra tribunen. 

Midtbaneprofilerne Dele Alli og Harry Winks missede således gårsdagens opgør mod Huddersfield, og Pochettino er usikker på, om de når at blive klar til på onsdag. 

Alli døjer med en brækket hånd, mens Winks har lyskeproblemer, og ifølge Pochettino er det for tidligt at spå om de to englænderes deltagelse i onsdagens returopgør. 

Med Kane, Alli og Winks ude måtte Pochettino i går sætte sin lid til flere reservespillere, der i den grad viste deres værd, da Spurs vandt med 4-0 over Huddersfield. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED