Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2020 10:49
Pochettino melder sig klar: Man drømmer om den perfekte klub

Mauricio Pochettino åbner nu op for at vende tilbage som manager, men det skal være et perfekt projekt.


Det er et halvt år siden, at Mauricio Pochettino blev fyret i Tottenham, men nu har argentineren fået ladet kroppen op.

Gennem det seneste stykke tid er han særligt blevet sat i forbindelse med Newcastle, og hvis klubben kan fremvise et spændende projekt, er Pochettino tilsyneladende klar til at blive manager for the Magpies.

- Man drømmer altid om den perfekte klub. Det perfekte projekt. Jeg er meget åben for at vente på projektet frem for landet. Det handler om klubben og selvfølgelig den menneskelige dimension, fortæller Pochettino ifølge the Mirror.

- Efter seks måneder er vores tanke helt fulde. Vi er så åbne. Selvfølgelig elsker vi England og Premier League. Vi har det rigtig godt her. Vi bor stadig i London.

I løbet af de seneste måneder har Mauricio Pochettino haft god tid til at snakke sammen med sin stab, og argentineren har til fulde udnyttet, at han for første gang i sin trænerkarriere har haft så lang en pause.

- Det har været fantastisk at gennemgå alt, at starte med at organisere vores idéer, planlægge fremtiden og forsøge at være mere konkurrencedygtige. Vi skal forsøge at lære fra vores erfaringer og selvfølgelig se frem til det næste job.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED