AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2020 08:31
Pochettino: Jeg ville elske at arbejde i Premier League igen

Den tidligere Tottenham-træner lægger op til, at vi får ham at se i Premier League i fremtiden.


Hvis chancen byder sig, så ville Mauricio Pochettino elske at arbejde som Premier League-træner på ny.

- Jeg ville elske at arbejde i Premier League. Det bliver svært. Det ved jeg, men nu er det på tide at vente og se, hvad der sker, fortæller argentineren til Sky Sports.

Måske vente på Manchester United-jobbet.  Det er særligt en tjans på Old Trafford, som Pochettino gennem tiden er blevet sat i forbindelse med.

I øjeblikket tyder alt dog på, at Manchester United-ledelsen har i sinde at give Ole Gunnar Solskjær tid til at realisere sit genopbygningsprojekt.

Men kommer klubben og kalder, er Pochettino klar til at arbejde igen.

- Jeg har haft tid til at komme mig efter fyringen, tænker over mit liv, og til at blive klar, for i fodbold kan der altid ske noget, og man skal altid være klar, siger Pochettino.

- Jeg er klar og venter på en ny udfordring. Jeg har troen og selvtilliden til at tro, at den næste udfordring bliver fantastisk.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED