AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:11:2019 22:02
Pochettino: Jeg har brug for tid til at genopbygge holdet

Spurs-manageren frygter, at han ikke får tid til at genopbygge Tottenham-holdet efter en skuffende sæsonstart.


Tottenham havde lørdag store problemer i hjemmekampen mod oprykkerne fra Sheffield United. Sydkoreanske Heung-Min Son bragte hjemmeholdet foran i anden halvleg, men trods et annulleret mål af VAR formåede Sheffield United kort før tid at udligne til slutresultatet 1-1.

Det ene point efterlader Tottenham på en skuffende 12. plads efter 12 spillerunder og manager Mauricio Pochettino erkender, at holdet er i en overgangsperiode, hvor han har brug for tid til at genopbygge holdet.

- Vi har brug for at finde den rigtige balance. Vi er igang med at bygge et hold til Champions League og et hold til Premier League, den hårdeste liga i verden. Det er farligt, fordi situationer som denne vi er i lige nu, kan opstå. En situation, hvor du forventer bedre resultater, end du får, udtaler den argentinske manager til Sky Sports efter lørdagens kamp og uddyber:

- Vi er i en proces, hvor vi bygger holdet op. Spørgsmålet er bare, om vi har tiden til at bygge det, vi gerne vil have, slutter Mauricio Pochettino. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED