AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2019 09:54
Pochettino: Jeg forventer at træne et europæisk hold igen snart

Den tidligere Tottenham-træner satser ikke på at gå jobløs længe.


Det er mindre end to uger siden, at Mauricio Pochettino blev fyret som Tottenham-træner, men allerede nu pønser argentineren på at gøre comeback.

- Der er mange klubber og attraktive projekter, jeg kan stå i spidsen for, fortæller Pochettino til Fox Sports Argentina.

- Det er min intention at vende tilbage til europæisk fodbold for at overtage en klub. Det er svært for mig at se mig selv træne i Argentina, selvom jeg aldrig ville udelukke at træne en klub her af hensyn til min familie.

Pochettino rejste tilbage til sit hjemland for at fordøje fyringen i Tottenham.  Det er han stadig i gang med, men argentineren satser ikke på at bruge lang tid væk fra sidelinjen.

- Jeg har brug for nogle dage, og så må vi se, hvad der sker.  Jeg har ikke haft lang tid til at gennemtænke, hvad der er sket for mig endnu, siger Pochettino.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED