AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:05:2019 18:49
Pochettino: Jeg er så motiveret for at blive i Tottenham

Mauricio Pochettino ser ud til at begrave rygterne om, at han skulle være på vej til Juventus.


Mauricio Pochettino har selv antydet, at han kan forlade Tottenham, hvis klubben vinder Champions League-finalen.  Læg dertil de mere eller mindre pålidelige rygter om, at han forhandler med Juventus, og så kan man ikke bebrejde Spurs-tilhængerne for at være bekymrede over trænerens fremtid.

Men argentineren lægger umiddelbart al spekulationen om et muligt exit i graven med sine seneste kommentarer til TalkSport.

- Tottenham er, for mig, den bedste klub i verden.  Når vi snakker faciliteter, træningsgrund, stadion, så findes der ikke noget bedre i verden, siger Pochettino.

- Og så ligger klubben i London, og der findes ikke en bedre by end den. Premier League er også den hårdeste og mest spændende liga i verden.

Nu står Tottenham på kanten til at opnå klubbens største triumf nogensinde -  en sejr i Champions League.  Men selvom Pochettino allerede har udrettet store ting for en klub med et begrænset transferbudget, så er han ivrig efter at fortsætte sine bedrifter for klubben.

- Vi skal tage det sidste skridt, selvfølgelig, men vi ved, at hvis vi fortsætter denne proces, så kan Tottenham blive et af de bedste hold i verden, siger Pochettino.

- Der er meget arbejde endnu, men jeg er så motiveret efter at blive i Tottenham og give klubben det, den fortjener.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED