AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:08:2020 18:55
Pochettino indrømmer: Jeg forventede mere opbakning forud for Tottenham-fyring

Mauricio Pochettino afviste Real Madrid, da de henvendte sig, da Pochettino ønskede at gøre jobbet færdigt i Tottenham – kort tid efter blev manageren fyret.


I november blev argentineren fyret af Tottenham, hvilket kun var seks måneder efter, at manageren havde ført Tottenham til deres første Champions League-finale nogensinde – den tabte de dog til Liverpool.

I sine næsten seks år i Nordlondon nød Pochettino stor succes, hvilket også udløste interesse fra den spanske kongeklub Real Madrid, da Zinedine Zidane stoppede for kongeklubben i 2018.

Den 47-årige Pochettino var dog opsat på at fortsætte i Tottenham for at ære sin kontrakt med klubben, og selvom han indrømmer, at han lavede fejl, så havde han håbet på mere opbakning før sin fyring i klubben.

- Jeg var glad i Tottenahm, og jeg skrev under på en kontrakt, sagde Mauricio Pochettino til El Pais, da han blev spurgt, om han fortrød, at han ikke tog imod tilbuddet fra Real Madrid, skriver The Mirror.

- Staben og jeg sluttede meget godt, forholdene var storslåede. Jeg siger altid, at vi også lavede fejl, der gjorde, at situationen blev, som den blev, men vi forventede en lille smule mere støtte eller sikkerhed for, at vi kunne vende situationen.

- Vi arbejder i et resultatmiljø, og klubben ønskede at gå en anden vej.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED