AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:02:2019 18:32
Pochettino hentyder: Nyt stadion kan først blive aktuelt i næste sæson

Mauricio Pochettino tror, at det bliver svært for Tottenham at flytte over på det nye stadion i denne sæson.


Indvielsen af Tottenhams nye stadion med plads til 62.062 tilskuere har været udskudt siden august måned. Årsagen har været problemer med brand- og sikkerhedssystemerne, og torsdag kom klubben med seneste opdatering på byggeriet. Her var meldingen, at klubbens North-Londonopgør mod Arsenal den 2. marts heller ikke bliver spillet på det nye stadion.

Dermed har Spurs kun fem hjemmekampe tilbage i denne sæsons Premier League. Standard Sport skriver, at klubben har tilladelse til at flytte til det nye stadion, hvis det når at blive klar, men manager Mauricio Pochettino hentyder, at det først kan blive aktuelt i næste sæson.

- Jeg drømmer om at spille på det nye stadion i slutningen af denne sæson, men vi må se, hvad der sker. Min fornemmelse er, at det bliver svært at nå i denne sæson, men mit håb og min drøm er at slutte sæsonen med en kamp på det nye stadion, udtaler den argentinske manager.

Tottenham har i næsten to sæsoner haft "hjemmebane" på nationalstadion Wembley. Mauricio Pochettino er dog sikker på, at flytningen til det nye stadion vil have en positiv effekt på klubben:

- Har I lagt mærke til de seneste kampe på Wembley? Der har været 30.000 tilskuere. Jeg ønsker at spille foran 60.000 tilskuere, da det vil give spillerne et endnu større boost i jagten på de tre point. Jeg håber, at vi når at opleve det nye stadion i denne sæson, men vi må vente os se, slutter Mauricio Pochettino.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED