AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:10:2019 15:38
Pochettino: Håber jeg får minimum fem år mere i Tottenham

Mauricio Pochettino har ikke nogen planer om at skulle væk fra Tottenham lige foreløbig, selvom klubben lige nu har problemer.


Det nemmeste efter at have tabt 2-7 i en Champions League-gruppekamp ville være at tage sit tøj og gå. Men det gør Mauricio Pochettino ikke.

Selvom argentineren var med til at blive totalydmyget af Bayern München tirsdag aften, er han fuldt ud opsat på at få tingene til at fungere i Tottenham.

- Det er et øjeblik, hvor vi alle skal stå sammen. Jeg accepterer holdningerne. Når man ikke vinder, sker dette i alle klubber – og ikke kun Tottenham – over hele verden. Det er normalt, at kampen har skabt mange holdninger og rygter. Alle har brug for at snakke, lød det fra Mauricio Pochettino på et pressemøde ifølge Sky Sports.

Tottenham-manageren har gennem sin tid i klubben skullet forholde sig til en masse snak om fremtiden, og han fortsætter gerne med at gøre det i de næste mange år også.

- I fem og et halvt år har vi ved hvert eneste pressemøde snakket om min fremtid. Jeg håber, det betyder, at jeg som minimum tilbringer fem år mere her.

The Lilywhites røg forleden ud af Carabao Cuppen efter et nederlag mod Colchester, og i Premier League er klubben nummer seks.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED