AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:08:2019 22:56
Pochettino glæder sig til september: Vi har en urolig gruppe

Mauricio Pochettino ville ikke bruge det som en undskyldning for søndagens nederlag, men han lagde heller ikke skjul på, at han glæder sig til det europæiske transfervindue lukker i september.


Tottenham led søndag aften et chok-nederlag til Newcastle på 1-0, selvom hjemmeholdet havde bolden mest i løbet af kampen. Trods et stort spilovertag havde Spurs svært ved at nedbryde gæsternes defensiv og havde kun to skud på mål i hele kampen.

Gennem hele sommeren har der været skrevet meget om Christian Eriksen, og da hans fremtid endnu er usikker, startede han også på bænken søndag, ligesom det også var tilfældet i premieren mod Aston Villa. Efter søndagens nederlag lagde Spurs-manager Mauricio Pochettino heller ikke skjul på, at han blive en lykkelig mand, når det europæiske transfervindue lukker til september.

- Jeg skal ikke stå og finde undskyldninger, fordi det vil ikke forklare vores præstation eller resultatet af dagens kamp. Jeg kan bare sige, at vi har en urolig gruppe af forskellige grunde og personlige forhold, udtalte den argentinske manager efter kampen og tilføjede:

- Selvfølgelig bliver jeg lykkelig om 10 dage, når vi har mødt Arsenal. Så ved jeg, hvilke spillere jeg har til rådighed minimum frem til januar, hvor transfervinduet åbner igen, sluttede Mauricio Pochettino.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED